Christian Stewart-Ferrer

Autoriseretpsykolog
Klinisk sexolog
Specialistpsykolog og supervisor i Psykoterapi
Specialistpsykolog og supervisor i Klinisk Børne- og Ungdomspsykologi
Gæsteforsker ved Forskningsenheden for Almen Lægelig Praksis (FEA) ved Syddansk Universitet
info@tidenspsykologer.dk
Telefon 22102222

Uddannet cand.pæd.psych., cand.mag. og Dip.Ed.; medlem af Dansk Psykolog Forening.

Christian har mange års erfaring inden for terapi og rådgivning – individuelt såvel som med par og familier (også inden for regnbuefeltet) – med både børn, unge og voksne.

Er efteruddannet omfattende inden for dels kognitiv og metakognitiv terapi, dels systemisk-narrativ familieterapi. Christian er desuden godkendt EMDR-terapeut og ART-terapeut – to evidensbaserede tilgange til behandling af traumer/(kompleks) PTSD.

Han lægger vægt på et trygt og accepterende rum som ramme for en søgen efter veje frem – og på, at de terapeutiske redskaber skal tilpasses det enkelte menneskes behov (og ikke omvendt), i en åben samarbejdsrelation.

Stor erfaring med Aspergers Syndrom/autisme; grænsepsykose (GUA); angst, fobier, OCD og nervøsitet; stress og depression; spørgsmål om (køns)identitet, seksualitet og selvværd; sorg, tab og andre livskriser; personlighedsforstyrrelser; livet som pårørende til mennesker med psykisk sygdom; m.m.

Meget rutineret som supervisor og underviser, dels i f.t. psykologer på autorisations-, specialist- og supervisorniveau, dels i f.t. andre faggrupper (pædagogisk personale, familiebehandlere, bostedspersonale, alkoholbehandlere, socialrådgivere m.fl.).

Christian tilbyder konsultationer og formidling på dansk, engelsk, norsk, svensk og tysk.

Modtager ikke klienter henvist via egen læge

Scroll to Top