Kenneth Henriksen

Kenneth er uddannet Cand.Psych. fra Syddansk Universitet og medlem af Dansk Psykolog Forening.

Kenneth arbejder ud fra princippet om, at terapien skal tilpasses hver enkelt klient, da hver person er unik og har sin egen opfattelse af forløbet i terapien og relationen til terapeuten. Forskningen har vist, at relationen mellem terapeuten og klienten er specielt afgørende for et godt udbytte af terapien. Kenneth lægger derfor stor vægt på, at relationen til klienten er baseret på empati, gennemsigtighed, oprigtighed og at alle klientens oplevelser, adfærd, tanker og følelser accepteres uden forbehold. Derudover er fælles mål og samarbejde nøgleord for Kenneth. Terapien tilpasses løbende ud fra klientens feedback og tanker om terapien.

Kenneth arbejder ud fra en humanistisk tankegang, hvor han anvender elementer fra eksistentiel terapi, personcentreret terapi og 3. generation kognitiv terapi (RFT, ACT). Kenneth benytter sig også af adfærdsanalyse, hvor klientens adfærd analyseres med henblik på at ændre eller påvirke konkrete ting i hverdagen for at nå et ønsket mål.

Kenneth har bred erfaring med psykologiske problemstillinger, herunder angst, depression og lavt selvværd. Kenneth har desuden en stor interesse for erhvervspsykologi og har specielt kendskab til og erfaring med behandling af stress relateret til arbejdsbelastninger.  

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.