Sara Skovrup Gormsen

Sara Skovrup Gormsen

Jeg er uddannet psykolog fra Århus universitet, og medlem af dansk psykolog forening. Jeg har erfaring med samtaler med unge, voksne og pårørende til sygdomsramte, herunder særligt de udfordringer og problematikker, der knytter sig til ungdomslivet. Det kan eksempelvis være ængstelighed, angst, stress, depression, selvværd, spiseforstyrrelse mm.

Jeg ved, at det kræver mod at opsøge hjælp hos en psykolog, og sætte ord på det, som er svært. Derfor vil jeg gøre mit bedste for at skabe et fortroligt rum præget af tillid, tryghed og varme, hvor du føler dig hørt og mødt i det, som du står i. Vi vil i fællesskab undersøge og udforske de udfordringer du ønsker at sætte fokus på, og den livssituation du befinder sig i. Jeg arbejder med udgangspunkt i kognitive terapeutiske metoder, hvor dine behov, mål og drømme er en vigtig rettesnor for vores forløb sammen.

Jeg modtager ikke klienter med henvisning fra egen læge, eller med tilskudsordningen sygesikring Danmark.

Scroll to Top