Sofia Juul Toft

Psykolog studerende
info@tidenspsykologer.dk

Psykologistuderende på Syddansk Universitet og studentermedlem af Dansk Psykolog Forening.

I terapien lægger jeg vægt på at skabe en tillidsfuld, empatisk og anerkendende atmosfære, hvor du føler dig tryg og rolig. Din livssituation er terapiens udgangspunkt, og vi vil i fællesskab finde frem til den løsning, som passer bedst til dig og dine udfordringer. Jeg tror på, at gensidig respekt og ærlighed danner et godt grundlag for et velfungerende terapiforløb, hvor der vil være mulighed for løbende at tilpasse det efter dine ønsker og behov.

Udover at jeg på nuværende tidspunkt er i fuld gang med min kandidatuddannelse , så deltager jeg også i kurser uden for universitetet. Jeg har f.eks. deltaget i en workshop i gruppeterapi med fokus på narrativ terapi, psykodrama og systemisk familieterapi

Scroll til toppen