Birgitte Espitia

Ph.d i familieterapi
birgitte@tidenspsykologer.dk
Telefon 26221819

Uddannet terapeut fra Syracuse Universitet, USA, med en Ph.D i familie terapi.

Birgitte har mange års erfaring som terapeut med individuel terapi, familie terapi, børn/unge, og forældre rådgivning. Hun har viden om og erfaring med alle aldersgrupper og har arbejdet med mennesker fra mange forskellige kulturer.

Nogle af de områder Birgitte har særlig viden og erfaring med er ADHD/ADD, angst, autisme, traumer, sorg, livskriser/transitioner, depression, forældrerådgivning og familie problematikker.

Birgitte har fokus på at du føler dig set, hørt, og forstået. Sammen vil I undersøge de ting du/I kæmper med og skabe forandringer mod det liv du/I gerne vil have. Det er meget vigtigt for Birgitte at skabe en tryg relation så du får mulighed for at udtrykke dig ærligt og føle dig fuldt accepteret.

Birgitte er certificeret i Safe & Sound Protocol (lyd terapi/SSP), hvilket er et alternativ til samtaleterapi. SSP arbejder med nervesystemet og kan hjælpe med at reducere symptomer og skabe en ny permanent balance i nervesystemet der kan gøre hverdagen lettere. SSP bygger på 20 års forskning og er anbefalet for personer med Autisme/Aspergers, traume, angst, kronisk smerte, og fibromyalgi. Læs mere her.

Birgitte er også certificeret i Neuroaffektiv Udviklingspsykologi, som er udviklet af Susan Hart og Marianne Bentzen. Denne behandlingsform kan afklare hvor et menneskes følelsesmæssige er og hvordan man kan skabe forandring via nærmeste udviklingszone.

Rent teoretisk arbejder Birgitte primært ud fra systemiske teorier (f.eks. tilknytnings teorier) og kognitiv terapi (ACT). I arbejdet med traumer, bruger Birgitte Polyvagal Theory der hjælper med at regulere ne

Scroll to Top