Hanne Barlach

Autoriseret psykolog
info@tidenspsykologer.dk
Telefon 22102222

Hanne er uddannet Cand. Psych. fra Århus Universitet, autoriseret af Dansk Psykolognævn og medlem af Dansk Psykolog Forening.

I terapien lægger Hanne vægt på at møde klienten med åbenhed, nærvær og respekt med henblik på at skabe en tryg relation, der kan danne udgangspunkt for samarbejdet om at undersøge og behandle klientens problemstillinger.

Hanne har særlig viden og erfaring med behandling af belastningsreaktioner, stress, angst, depression, lavt selvværd, sorg, og livskriser og problematikker forårsaget af en opvækst med omsorgssvigt.

Hanne har 28 års erfaring som psykolog og trækker derudover på erfaringer fra eget levet liv. Desuden er Hanne bredt efteruddannet indenfor områder spændende fra neuropsykologi over kognitive og narrative retninger til organisationspsykologi. I de senere år har Hannes fokus været på eksistentielle problemstillinger og på at lære at leve i livet, selvom det ikke er perfekt. Inspiration fra mindfulness, self-compassion og accept and commitment therapy er centrale metoder til dette.

Hanne har desuden mange års erfaring i arbejde med børn med autismespektrumforstyrrelse (ASF) og deres forældre, særligt med fokus på forståelse af autisme, udviklingsunderstøttelse af barnet, og håndtering af familiens hverdag

Hannes tilgang er eklektisk, hvilket vil sige at din behandlingsmetode vælges på baggrund af netop din situation og problemstillinger samt af Hannes psykologfaglige viden. Der lægges vægt på at møde dig der, hvor du er og at slå følgeskab med dig på din livsvej i en periode.

Hanne tager ikke klienter henvist fra egen læge.

Scroll to Top