Kamilla Turgeman

Autoriseret psykolog
kamilla@tidenspsykologer.dk

Kamilla er uddannet Cand.Psych. fra Syddansk Universitet, autoriseret af dansk psykolognævn og medlem af Dansk Psykolog Forening.

Kamilla begyndte hos Tidens Psykologer som kandidat studerende i praktik i februar 2016 og fortsatte efter endt praktik i en studie stilling og er efter endt kandidateksamen tilknyttet klinikken på fuld tid.
I terapien lægger Kamilla vægt på etablering af den terapeutiske relation mellem terapeut og klient, hvor kernen er tryghed, tillid og ærlighed. Klienten vil blive mødt i et anerkendende og empatisk rum, hvor klienten opnår det bedst mulige resultat ved en fælles aktiv indsats. Terapien tager form i et samspil med respekt for klientens viden om egen livssituation og Kamillas faglige ekspertise. Dette vil danne rammen for terapien, hvor der fælles findes en løsning på de udfordringer klienten står overfor.

Kamilla har ud over sin uddannelse på Syddansk Universitet gennemgået kurser inden for færdighedstræning i counselling, samt et organisationslaboratorium-kursus inden for arbejds- og organisationspsykologi.

Tager ikke klienter henvist fra egen læge.

Scroll til toppen