Mie Lange Lund

Psykolog
mie@tidenspsykologer.dk
Telefon 22102263

Mie er uddannet Cand.Psych. fra Syddansk Universitet og medlem af Dansk Psykolog Forening.

I det terapeutiske rum har jeg fokus på etableringen af en tryg og tillidsfuld relation, hvor alle tanker og følelser er velkomne. Sammen rummer vi det svære og skaber de forandringer du måtte ønske i dit liv. Vores samtaler vil altid tage udgangspunkt i det der fylder for dig, da livet undervejs kan tage drejninger og skabe et behov for nyt fokus. Samtidig sørger jeg også for at skabe en rød tråd i dit forløb, så du går herfra med følelsen af at få hjælp til det du kom med.

Nogle af de områder jeg har særlig viden omkring er stress, angst, depression, lavt selvværd, ensomhed, sorg og livskriser. Dertil har jeg også beskæftiget mig med gaming og skærmproblematikker.

Jeg tager udgangspunkt i Kognitiv Adfærdsterapi, men anvender også principper fra ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Mie offers therapy in English.

Tager ikke klienter henvist fra egen læge

Scroll to Top